DJ

Energy Beatz werkt met eigen DJ’s van alle leeftijden die ook los te boeken zijn voor uw feest of evenement! Handig als u bijvoorbeeld al een show heeft staan of de feestlocatie alle voorzieningen al heeft!

Wij vinden het belangrijk dat een leuke en ervaren DJ op uw evenement staat. Die (onbesproken) aanvoelt wat er op een avond leeft onder uw gasten. Het is namelijk nog een hele kunst om dit te vertalen naar een goede muziek keuze. Daarbij houdt hij nog rekening met wat er is afgesproken. Willen jullie bijvoorbeeld geen André Hazes, dan draaien wij absoluut geen André Hazes. Ook als jullie lievelingsoom, met enkele biertjes op, toch om André Hazes komt vragen, zal de DJ vriendelijk vragen om toch een ander plaatje te verzinnen.

En welke muziek zit er in ons ‘repertoire’? Bijna alles! Classics uit de jaren ’60, ’70, ’80’s, de ‘foute muziek’ uit de 90’s. Ja hoor, wij kennen ze nog! Top 40 muziek, lounge, dance en club muziek – ook geen probleem! Dansje wagen op een foxtrotje? Of swingender.. een salsa. Kom maar op!

vanaf €350,- excl. 9% btw zonder apparatuur.

Blog at WordPress.com.